Какво искат да видят жените във вашия профил

Онлайн запознанства , Съвети за мъже

Нека се примирим с истината, момчета: когато става дума за това знаем ли какво искат жените, сме доста „дървени“. А опре ли до онлайн срещи и запознанства, представянето ни често е катастрофално.

И всичко това, защото не знаем как се възприема съдържанието, което сме качили в мрежата и по специално в сайтовете за запознанства. Нямаме нито визуална, нито слухова представа как жените реагират на написаното от нас – дали ги кара да се смее или напротив.

10-те неща, които една типична жена иска да види в профила на един типичен мъж

Повечето мъже са доста плахи в срещите, но нищо не пречи да се подготвят една идея повече за онлайн дейтинга.

След много проучвания и наблюдения можем да споделим:

10-те неща, които една типична жена иска да види в профила на един типичен мъж

Мозък

Не трябва да сте Айнщайн или Чомски. И без това повечето жени не си падат по мега умове с абстрактно мислене. Все пак трябва да демонстрирате поне една щипка интелигентност. Затова правете проверка на текстовете си, пуснете си един спел чек. Извадете тълковен речник и използвайте някоя хитра дума или словосъчетание като „щипка интелигентност“.

Мъжественост

Не просто се хвалете колко вдигате от лежанката. Нека думите ви разкриват вътрешна сила. Бъдете същински кибер Джон Уейн.

Възможности

Жените обичат мъжете им да работят на позиция с добро заплащане. Така че намекнете за заетостта си. Не трябва да прилагате цялото си работно резюме, но нека стане ясно че няма да „смучете“ или паразитирате на гърба на някоя жена.

Представителност

Когато публикувате профилната си снимка, избягвайте пози, на които сте пияни, потни или най-общо изглеждащи неадекватно.

Повече за подходящата профилна снимка прочете в блога на nasame.bg.

Хумор

Проверете колко чаровен бихте бил на първата си среща лице в лице. Дрънкайте глупости, но не и абсурди. Бъдете самоиронични, но не самосъжалителни. Намерете баланса и заковете държанието си точно между забавен и леко глуповат.

Оригиналност

Не бъдете шаблонният тип. Разгледайте профилите и на други мъже и се поучете от грешките им. Конкуренцията е свирепа, така че вижте какво е най-баналното и се опитайте да се отличите от останалите при запознанствата, които правите в избрания сайт.

Чувства

Не става дума да съчините оригинална поема или да перефразирате соната на Шекспир, но ще е яко, ако избраниците ви в сайта за запознанства останат с впечатлението, че не сте безсърдечен неандерталец. Покажете че притежавате топлина и нежност.

Увереност

Ако вие не си вярвате сам, как очаквате тя да ви повярва? Бъдете горди от работата си, от хумора и проницателността си.

Откровеност

Жените са същински радари, когато става дума за изкривяване на реалността. Не лъжете за вашите физически и духовни характеристики, защото рано или късно голата истина излиза на яве. Все пак бихте искали онлайн запознанствата да прерастнат в нещо по-реално, нали?

Смелост

Наистина ще ви се наложи да съберете много качества в един профил. Ако не сте внимателни обаче, може да се окажете с профил по-дълъг от роман на Иван Вазов. Кажете само това, което имате и се помъчете да е по най-добрия начин, който умеете. След това оставете клавиатурата и мишката и отидете да си пуснете пералнята или да прострете прането. Защото ще ви трябват чисти дрехи за първата среща. И за втората. И за третата…

Успех в онлайн дейтинга и новите ви запознанства!