Как да попълня профила си в сайта за запознанства?

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Регистрирах се и сега какво?

Всичко, което вижда човекът насреща е страницата с профила ти. Ако се постараеш при попълването на собственото си представяне, няма да сгрешиш. Все пак всички тук търсим и/или искаме да ни намерят.

Независимо каква е тактиката ти на сайта за запознанства – дали търсиш активно и пишеш на хората, които ти допадат или чакаш някой да те забележи, от добре попълнен профил можеш само да спечелиш.

момиче с лаптоп
Снимка: NYCArthur https://www.flickr.com/photos/nycarthur/1415018992

Снимка

Сложи поне една снимка. Как очакваш някой да се заинтересува от теб, когато не те вижда? Профилите без снимки се подреждат накрая в резултатите от търсене (съжалявам). В твои ръце е да поправиш тази несправедливост.

Повече за подходящата профилна снимка прочете в блога на nasame.bg.

Ако се криеш или смяташ, че всички на света са по-фотогенични от теб, можеш да си сложиш аватар (картинка, на която не си ти, но те отразява по някакъв начин – любим герой, животно, място). Профилите с аватари излизат преди профилите без никаква снимка, но все пак след тези с реална снимка.

Какво да напиша в „За мен“

Страшно често го виждам, има много разновидности, но означава едно и също – не знам какво да напиша тук. „Пиши и ще разбереш“, „Който иска да разбере да пише“, „другите ще кажат“ … Е, не изглежда гот…

Няколко идеи:

  1. Изстреляй черта от характера си, която смяташ че е уместна: „Усмихната и лъчезарна“ или „Задълбочена и праволинейна“. Не се стеснявай хората, които четат това знаят, че не всичко е 100% истина, така че давай смело.
  2. Поздрави този, който те гледа или пожелай нещо: „Поздрави и приятно сърфиране!“, “ Успех на всички на сайта!“ и т.н.
  3. Задай въпрос: „Здравей, защо не ми пишеш нещо?“ или „А ти какво би написал тук?“
  4. Покани го/я да ти пише. Малко хумор не вреди: „Ако ми пишеш до 10 мин. получаваш 2 отговора на цената на един“.
  5. Кажи какво ти харесва в живота – „обичам кучета и да гледам трилъри и криминалета“. „Говоря френски и чешки“, „Много обичам да пътувам извън България, обиколил/а съм половината свят“.
  6. Разгледай други профили и виж какво са написали от „конкуренцията“.

Какво да посоча като идеален партньор

Тук може да не прекаляваш. Освен ако нямаш наистина строги критерии. Иначе рискувате прекалено специфични или непосилни за покриване изисквания да отблъснат човека насреща.

Вече си една стъпка напред. Успех в онлайн дейтинга, бъдещите срещи  и  запознанства в Nasame.bg!