Архив на категория: Онлайн запознанства

Готови ли сте да намерите правилния човек?

Любов , Онлайн запознанства

Познато ви е, нали? Регистрирате се в сайт за запознанства, ходите на среща след среща, но на нито една от тях не откривате „правилния“ човек. Може би сте в серия с лош късмет… И все пак понякога, просто понякога, в една от тези срещи има нещо повече, което ви убягва. Фактът, че сте се фокусиралипрочетете цялата статия »

Речник на най-често използваните думи в сайтовете за запознанства

Забавно , Онлайн запознанства

Случвало ли ти се е да се чудиш как да си „преведеш“ описанията на потребителите в сайт за запозннаства? Да не можеш да си представиш какво се крие зад „финансово независим“, „жертва на щастлива случайност“, „дискретен“ или пък „умерен въздържател“? Един кратък, не претендиращ за изчерпателност, но пък много забавен речник, ще ти помогне дапрочетете цялата статия »

Какво искат да видят жените във вашия профил

Онлайн запознанства , Съвети за мъже

Нека се примирим с истината, момчета: когато става дума за това знаем ли какво искат жените, сме доста „дървени“. А опре ли до онлайн срещи и запознанства, представянето ни често е катастрофално. И всичко това, защото не знаем как се възприема съдържанието, което сме качили в мрежата и по специално в сайтовете за запознанства. Нямамепрочетете цялата статия »

Удоволствието от срещите на средна възраст

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Преди години положението да си необвързан на средна възраст е било равносилно на присъда. Не на смъртна, а на нещо понякога по-страшно – изолация и целомъдрие. Хората без половинка, достигнали възраст от 50 години изведнъж приемали, че всичко е приключило. Жените „усложливо“ били наричани от обществото „стара мома“, а мъжете – „стар ерген“ и… край.прочетете цялата статия »

Как да попълня профила си в сайта за запознанства?

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Регистрирах се и сега какво? Всичко, което вижда човекът насреща е страницата с профила ти. Ако се постараеш при попълването на собственото си представяне, няма да сгрешиш. Все пак всички тук търсим и/или искаме да ни намерят. Независимо каква е тактиката ти на сайта за запознанства – дали търсиш активно и пишеш на хората, коитопрочетете цялата статия »

Ти си красива или каква профилна снимка да използвам

Онлайн запознанства , Съвети за жени

Да, ти си красива! Вече знаеш, че ако не сложиш снимка в профила си рискуваш никой, никога да не ти обърне внимание.  Независимо какви притеснения имаш за външния вид и фотогеничността си, преодолей ги. От сигурен източник знам, че Nasame.bg не е фотогалерия с модели. Една картинка = 1000 думи? Що се отнася до онлайнпрочетете цялата статия »

7 грешки при онлайн дейтинга

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Или как да НЕ си намерим гадже в сайт за запознанства Не казвай нищо за себе си Поне половината от профилите не попълват полето „За Мен“ или пишат нещо от сорта на „пиши и ще разбереш“. Няма нищо по-обезсърчаващо или скучно от липсващо описание. От друга страна, ако вложиш малко повече усилия и изобретателност впрочетете цялата статия »