Архив на категория: Съвети за жени

Удоволствието от срещите на средна възраст

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Преди години положението да си необвързан на средна възраст е било равносилно на присъда. Не на смъртна, а на нещо понякога по-страшно – изолация и целомъдрие. Хората без половинка, достигнали възраст от 50 години изведнъж приемали, че всичко е приключило. Жените „усложливо“ били наричани от обществото „стара мома“, а мъжете – „стар ерген“ и… край.прочетете цялата статия »

Как да попълня профила си в сайта за запознанства?

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Регистрирах се и сега какво? Всичко, което вижда човекът насреща е страницата с профила ти. Ако се постараеш при попълването на собственото си представяне, няма да сгрешиш. Все пак всички тук търсим и/или искаме да ни намерят. Независимо каква е тактиката ти на сайта за запознанства – дали търсиш активно и пишеш на хората, коитопрочетете цялата статия »

Ти си красива или каква профилна снимка да използвам

Онлайн запознанства , Съвети за жени

Да, ти си красива! Вече знаеш, че ако не сложиш снимка в профила си рискуваш никой, никога да не ти обърне внимание.  Независимо какви притеснения имаш за външния вид и фотогеничността си, преодолей ги. От сигурен източник знам, че Nasame.bg не е фотогалерия с модели. Една картинка = 1000 думи? Що се отнася до онлайнпрочетете цялата статия »

7 грешки при онлайн дейтинга

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Или как да НЕ си намерим гадже в сайт за запознанства Не казвай нищо за себе си Поне половината от профилите не попълват полето „За Мен“ или пишат нещо от сорта на „пиши и ще разбереш“. Няма нищо по-обезсърчаващо или скучно от липсващо описание. От друга страна, ако вложиш малко повече усилия и изобретателност впрочетете цялата статия »