Архив на категория: Съвети за мъже

Какво искат да видят жените във вашия профил

Онлайн запознанства , Съвети за мъже

Нека се примирим с истината, момчета: когато става дума за това знаем ли какво искат жените, сме доста „дървени“. А опре ли до онлайн срещи и запознанства, представянето ни често е катастрофално. И всичко това, защото не знаем как се възприема съдържанието, което сме качили в мрежата и по специално в сайтовете за запознанства. Нямамепрочетете цялата статия »

Удоволствието от срещите на средна възраст

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Преди години положението да си необвързан на средна възраст е било равносилно на присъда. Не на смъртна, а на нещо понякога по-страшно – изолация и целомъдрие. Хората без половинка, достигнали възраст от 50 години изведнъж приемали, че всичко е приключило. Жените „усложливо“ били наричани от обществото „стара мома“, а мъжете – „стар ерген“ и… край.прочетете цялата статия »

Как да попълня профила си в сайта за запознанства?

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Регистрирах се и сега какво? Всичко, което вижда човекът насреща е страницата с профила ти. Ако се постараеш при попълването на собственото си представяне, няма да сгрешиш. Все пак всички тук търсим и/или искаме да ни намерят. Независимо каква е тактиката ти на сайта за запознанства – дали търсиш активно и пишеш на хората, коитопрочетете цялата статия »

7 грешки при онлайн дейтинга

Онлайн запознанства , Съвети за жени , Съвети за мъже

Или как да НЕ си намерим гадже в сайт за запознанства Не казвай нищо за себе си Поне половината от профилите не попълват полето „За Мен“ или пишат нещо от сорта на „пиши и ще разбереш“. Няма нищо по-обезсърчаващо или скучно от липсващо описание. От друга страна, ако вложиш малко повече усилия и изобретателност впрочетете цялата статия »